Bejelentkezés vevőként

Cégvásárlás, eladó cégek iránt érdeklődik?

Mondja el milyen eladó vállalkozást keres

Amennyiben az aktuális kínálatunkban nem lát az elképzeléseinek megfelelő vállalkozást, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és mondja el, hogy milyen eladó céget keres.

Folyamatosan kapjuk az érdeklődéseket eladó cégek tulajdonosaitól. A cégtulajdonosok egy része arról érdeklődik, tudunk-e gyorsan vevőt találni a cégére, ismerünk-e olyan befektetőt, aki éppen olyan eladó céget keres, mint az övé. Nagyban meg tudja könnyíteni a tranzakciót, ha az eladót rögtön össze tudjuk kötni megfelelő érdeklődővel, illetve a vevői oldalon álló számára is könnyebbség, ha anélkül kap tájékoztatást a szempontjai alapján alkalmasnak tűnő vállalkozásról, hogy a hirdetéseket külön böngésznie kellene.

Amennyiben cégvásárlás előtt áll, és szívesen venné, hogy tájékoztassuk az Adequit oldalra beérkező nyilvános és nem nyilvános eladó cégekről, akkor jelentkezzen be hozzánk vevőként, és mondja el szempontjait.

Minden tranzakcióban csak az egyik oldalt tudjuk képviselni: vagy az eladó vagy a vevő oldalán járunk el. A portfóliónkban lévő eladó vállalkozás esetén a jutalékot az eladótól kapjuk, így ez a szolgáltatásunk a vevői (cégvásárlás) oldal számára ingyenes.

Amennyiben kérdése lenne

Lépjen velünk kapcsolatba

Adequit Consulting

Tranzakciós tanácsadási szolgáltatások eladó vállalkozás tulajdonosok és céget vásárlók, befektetők számára

Az Adequit hirdetési oldal integráltan igénybe vehető tanácsadással Kft formában működő eladó cégek, azok részesedései és üzletágai értékesítéséhez és vételéhez. Cégeladást érintő témák a Cégeladás blogban

Az Adequit Consulting az Adequit cégértékesítési és tőkebevonási portál tranzakciós tanácsadás szolgáltatásokat nyújtó üzletága

Adequit Magyarország Kft.

Oldalaink