Adequit Consulting blog

Cégeladás, cégvásárlás

A cégeladás és cégvásárlás során az Adequit számos szolgáltatással segíti az eladó vállalkozások tulajdonosait, illetve az eladó cégek potenciális vásárlóit.

A cégeladást és cégvásárlást elősegítő cégadásvételi, tranzakciós tanácsadási szolgáltatásainkat új formátumban mutatjuk be az Adequit Consulting oldalán, amely megkönnyíti ezen a szerteágazó szolgáltatások áttekintését. 

Eladó cégek listája, Eladó vállalkozások adatbázisa

A Dealmarket eladó cégek listája szerepe, hogy lehetővé tegye az eladó vállalkozások kínálatának könnyű áttekintését.

A Kft formában működő kis- és középvállalkozások adásvételének elősegítésére létrehozott honlapunkon, az Adequit cégeladás és cégvásárlás portálon már jelenleg is több tucat eladó vállalkozás található. Ilyen mennyiségű eladó cég estén már szükséges olyan formátum, amely megkönnyíti az eladó vállalkozás hirdetések főbb adatainak gyors áttekintését.

Amennyiben kérdése lenne

Lépjen velünk kapcsolatba

Adequit Consulting

Tranzakciós tanácsadási szolgáltatások eladó vállalkozás tulajdonosok és céget vásárlók, befektetők számára

Az Adequit hirdetési oldal integráltan igénybe vehető tanácsadással Kft formában működő eladó cégek, azok részesedései és üzletágai értékesítéséhez és vételéhez. Cégeladást érintő témák a Cégeladás blogban

Az Adequit Consulting az Adequit cégértékesítési és tőkebevonási portál tranzakciós tanácsadás szolgáltatásokat nyújtó üzletága

Adequit Magyarország Kft.

Oldalaink