Eladó cégek listája a Dealmarket oldalán

A Dealmarket eladó cégek listája szerepe, hogy lehetővé tegye az eladó vállalkozások kínálatának könnyű áttekintését.

A Kft cég formában működő kis- és középvállalkozások és eszközeik adásvételének elősegítésére létrehozott honlapunkon, az Adequit cégeladás és cégvásárlás portálon, illetve ezen belül, a Standard és a Private platformokon már jelenleg is több tucat eladó vállalkozás található.

Standard cégeladás platform lehetőséget ad arra, hogy az eladó vállalkozás tulajdonosa jelképes díjért cserében saját maga tartsa kézben a cégeladás folyamatát és tegye közzé az eladó vállalkozás hirdetését. Alternatívaként, a Standard+ megbízás alapvetően sikerdíj ellenében lehetővé teszi cégeladás tanácsadás igénybevételét az eladó vállalkozás tulajdonosai számára a cégeladás folyamatában. Ez lehetőség ad, hogy a kisebb eladó cégek tulajdonosai is hozzájussanak a sokszor nagyon is szükséges professzionális tanácsadáshoz a cégeladás menetében.

A Private cégeladás platform egyik jellemzője, hogy az ezen a platformon megjelenő eladó cégek hirdetései ingyenes regisztrációt, illetve a honlapra való belépést követően láthatóak. A regisztráció egyik előnye, hogy a hirdetés szövegét alapvetően azok számára teszi elérhetővé, akik cégvásárlás, vállalatfelvásárlás, befektetési szándékkal rendelkeznek, így csökkenti annak kockázatát, hogy az eladó vállalkozás üzleti partnerei, ügyfelei, beszállítói, munkavállalói idő előtt tudomást szerezzenek a tervezett cégeladásról. 

Ilyen mennyiségű eladó Kft és eszközállomány estén már szükséges egy olyan formátum is, amely megkönnyíti az eladó vállalkozás hirdetések főbb adatainak gyors áttekintését.

Emiatt jött létre a Dealmarket eladó cégek listája, amely gyorsan áttekinthető formában mutatja jelenleg az Adequit cégeladási portálon közzétett eladó vállalkozásokat, Kft üzletrészeket és eszközállományokat.

A Dealmarket eladó cégek listája egyszerű használhatóságához hozzájárul, hogy az eladó vállalkozások listája egyetlen oldalon belül tartalmazza mind a Standard, mind a Private cégeladási platformon megjelenő eladó cég hirdetéseket.

Ezen túlmenően, a cégvásárlás iránt érdeklődők számára további segítséget adva az eladó cégek listája oldalán a hirdetés címe mellett az eladó vállalkozás hirdetésének rövid összefoglalója is megtalálható.

Az egyszerű felépítés érdekében az eladó cégek adatbázisa keresési funkciókat nem tartalmaz, hanem az eladó vállalkozások hirdetései között a keresés és szűrés továbbra is az Adequit cégeladási platform oldalán lehetséges.

Az eladó vállalkozások adatbázisa a Dealmarket honlapján kerül közzétételre. Ennek az az oka, hogy az Adequit cégeladási és cégvásárlási portálon így is rengeteg funkció segíti az eladó vállalkozások tulajdonosait, a cégvásárlókat, a cégeladással foglalkozó közvetítőket és a cég adásvétel iránt érdeklődőket, mint például:

  • két cégeladási platform számos elérhető funkcióval
  • a többek között a cégeladás menetét részleteiben bemutató cikkek ás ábrák
  • információ a tranzakciós tanácsadás és a kapcsolódó tanácsadási szolgáltatásokról
  • más cégeladással foglalkozó cégeknek nyújtott szolgáltatások
  • cégadásvétel szótár
  • cégeladás és cégvásárlás során felmerülő gyakori kérdésekre adott válaszok
  • cégvásárlói oldal keresi (rövidesen).

Azt látjuk, hogy az Adequit által nyújtott kínálat mostanra olyan szélessé vált, hogy újabb szolgáltatás bevezetése nagy az esélye elveszne a többi szolgáltatás és funkció között.

Ezt figyelembe véve, az Adequit oldalának túlzsúfolását elkerülendő, az eladó vállalkozások listája a Dealmarket oldalán érhető el.

Az eladó cégek adatbázisa használata tudnivalóit a Dealmarket oldalán találja.

Amennyiben a listában megtalálható valamely eladó cég vagy cégek felkeltették az érdeklődését, úgy a hirdetés címére kattintva tud eljutni az eladó vállalkozás hirdetésének szövegéhez, és tud kapcsolatba lépni a hirdetővel.

A hirdetőknek alapvetően két típusát lehet megkülönböztetni:

  • Maga az eladó vállalkozás tulajdonosa
  • Cégeladással foglalkozó közvetítő (Adequit, vagy az Adequit-tel együttműködő, és eladó cégek közvetítésével foglalkozó más cég).

Amennyiben Ön valamely eladó cég tulajdonosa, vagy eladó vállalkozások közvetítésével foglalkozó közvetítő, és az eladó vállalkozás hirdetését közzétenné a honlapon, akkor ezt az Adequit cégeladás portálon keresztül teheti meg.

Amennyiben cégvásárlás, vagy pedig cégeladás és cégvásárlás során rendelkezésre álló tanácsadás iránt érdeklődik, akkor ezt legkönnyebben közvetlenül az Adequit Consulting oldala útján teheti meg.

Amennyiben kérdése lenne

Lépjen velünk kapcsolatba

Adequit Consulting

Tranzakciós tanácsadási szolgáltatások eladó vállalkozás tulajdonosok és céget vásárlók, befektetők számára

Az Adequit hirdetési oldal integráltan igénybe vehető tanácsadással Kft formában működő eladó cégek, azok részesedései és üzletágai értékesítéséhez és vételéhez. Cégeladást érintő témák a Cégeladás blogban

Az Adequit Consulting az Adequit cégértékesítési és tőkebevonási portál tranzakciós tanácsadás szolgáltatásokat nyújtó üzletága

Adequit Magyarország Kft.